lördag 14 mars 2009

Tiden går så fort

Tiden har börjat gå alldeles för fort..
Det är redan den 14 mars, om tre månader är:
* vårterminen slut.
* jag är nästan moster
* det är väldigt varmt ute, något man inte kan tro man man tittar ut nu.
Med tanke på att sommarn närmar sig med stora steg så fick jag för mig (efter lite prat och tjat av Carro) att börja träna. Det var faktiskt väldigt kul, mkt roligare är på förra stället där jag och Daniel tränade, där var det bara gamla och sjuk och så var det det väldigt tråkigt utseende och tråkiga maskiner med andra ord det var inget som var bra där. Men nu så känner jag att jag är på G.

Igår virkade jag klart filten till lilltjejen, får bara hoppas att hennes föräldrar blir nöjda! :)

Nu så är det ganska mkt i skolan,
V. 13 - PM ska vara klart
V.14 - Pm ska redovisas. Tenta i FEK
V.15- Tenta i NEK

Men men nu är det helg och den ska vi ta vara på, dvs vi ska ligga i soffan hela dagen ;) Mamma undrade om vi ville spela badmintion med dem, Ida och Joel men Daniel hade väldigt ont i halsen när ahn vakna så vi struntar i det. Plus att de ville spela klockan 11, lite för tidigt..
Nej men vi ska nog snart äta fruksot sen ska vi nog ta oss till apoteket för att köpa slämlösligt. Något gym blir det inte heller då herrn i huset inte har någon lust.. Kan man iof förstå..

3 kommentarer:

Carolina sa...

Vet Daniel om våran hemlis nu? :O :O ;)

linnlimpan sa...

Virkar du en filt? Vad duktigt! Gud vad mysigt och vad kul att få en sån egengjord present för lilltjejen och föräldrarna tycker jag, verkligen!!

KLydell sa...

Linn- våran släkt har en onämnd tradition att göra något till nyfödda. Farmor och mamma stickar en varsin tröja och jag gjorde filten :)
Får hoppas att de blir nöjda, det är en riktig tjejfilt med rosa och vitt.
:)
Carro- Yes he does, :P