onsdag 29 april 2009

Jasså???

Vi fick Örebroarn idag och huvudrubriken störde mig lite. Vad är det som gör att just Väster är ett problem område? Det sker väl rån på andra ställen runt om i Örebro... Jag har för det först inte hört talats om några rån så det kan inte vara några stora rån. Jag trivs som fisken i vattnet här på väster. Men det är min åsikt..

måndag 27 april 2009

Jävla Tele2!

Blir så sur på Tele2.. Vi har haft så mkt strul med dom att det inte ens är kul.. De har haft stora störningar nu i dagarna och det kunde inte ha kommit mer olägligt då jag var tvungen att betala räkningar och föra över pengar till Daniel i Thailand.. Suck Det är tur att jag har syster och svåger nära så att man kan gå dit på kvällen och fixa!!

Men helgen var iaf härlig.. I lördags var jag och Nora på bio, 17 again, var väldigt bra.. Det var jag och alla småtjejer där ;)
Igår var jag hemma hos mamma och hade en mysdag, vi åkte till marieberg där jag shoppade en hel del :D:D Tack mamma <3
Just nu gör jag lasagne, får se hur det blir. Har inte blivit så bra de senaste gångerna men jag hoppas på det bästa.. Det ska bli skönt att slippa göra mat varje dag nu när man är ensam..

fredag 24 april 2009

Gräsänkling


Jaha, då var man gräsänkling. Imorse följde jag med Daniel till Centralstation för att vinka av honom och Erik som ska åka till Thailand och vara borta i 3,5 veckor.. Det blir säkert kul för dem.. Tur att Erik inte nyligen kom hem från Australien efter att ha varit där i fem veckor..
Dagen tänkte jag spendera med att först ta mig till gymmet och sen hem till Ida för att äta lunch och därefter en runda på stan med Ida, mamma och barnen :)
Ang lägenheten som vi la ut i går kväll så har vi redan fått drygt tio svar från personer som vill ha våran lägenhet.. Det bästa med det är att vi förhoppningsvis slipper två dubbelhyror.. :D

torsdag 23 april 2009

Oj då!


Jag och Daniel la ut våran lägenhet på blocket och hittade samtidigt denna annons... Först tyckte vi att det var ett jävla äckel, sen så såg vi datumet och förstod... hahahah

söndag 19 april 2009

Så fort så

Tiden går otroligt fort, som alltid.. Nästa vecka kommer jag att bli gräsänkling i 3,5 veckor... Då kommer nog inte tiden att gå så fort, haha

I tisdags träffade jag David på universitetet och vi tog en promenad till Max och åt lite lunch, därefter gick vi hem och fikade :)
På torsdagen kom ST förbi en stund och fikade även han :) Så trevligt att träffa alla gamla kompisar som har flyttat..

På fredag ska iaf Daniel och Erik åka iväg till Thailand och vara borta 25 dagar, kul för dom.. Jag kommer få skit mkt gjort då ;) Längtar tills sommaren är här så att man kan få vara ledig en ett tag utan att behöva tänka på att man måste plugga :D

måndag 13 april 2009

Och så var påsken över!
På Påskafton åkte vi först över till Daniels föräldrar på påsklunch, Maria hade stått i köket hela dagen och vart man än såg man mat, var så gott så! På kvällen åkte jag och Daniel hem till mina föräldrar och fikade, mamma hade gjort en "vårpaj" som smakade äpple och kanel, var mer som en "höstpaj" tyckte jag och Ida men god var den :)

Igår grillade vi för första gången i år, Johan hade grillat fläskfilé var otroligt gott!! Finns inget godare än grillat kött, inte just nu iaf.. :)

Men nu är påsken över och det är dags att börja plugga igen, fy fan vad tråkigt det är!!! Jag är så glad över att jag ska plugga annat till hösten nationalekonomi är verkligen ett sömnmedel!

I kväll blir det gymmet med Carro, ska bli skönt efter allt godis man ätit under påsken ;)

torsdag 9 april 2009


Igår åkte jag och Ida hem till mamma för att påskpyssla. Det var så mysigt så, vi gjorde egna påskägg. Dålig fantasi som jag har så blev mina två nästan likadana.. Men huvudsaken är att man är nöjd. :)

Igår träffade jag även studievägledaren på Handels.. Jag ska byta program till hösten, ekonom känns inte helt rätt så jag hoppas att det jag söker till hösten blir bättre, sökte i Göteborg.. Eftersom att mitt kära lilla troll ska börja plugga där så passar jag på och följer med ;)

I torsdags träffade jag min lärare och pratade lite ang min tenta som jag skrev och fick ett poäng under g, han var så trevlig så och jag får mitt poäng så jag klarade tentan. Igår visdae det sig även att jag klarade tentan i "enkla företaget" så nu har jag klarat FEK A.. Känns väldigt skönt!!
Idag började jag plugga till tentan i tillämpad mikroekonomi.. Inte så kul, men det behöver göras..

lördag 4 april 2009

Barn ;)


Jag och Daniel åkte ut till Karlslund för att fika i det fina vädret. På vägen stannade vi och köpte festis och bulle, precis som när man var barn ;)

onsdag 1 april 2009

Helt underbart!

Äntligen är våren här!!
Idag har det verkligen varit toppenväder! :D Jag och Daniel tog en lunchpromenad i det fina vädret, solen värmde så skönt så..

Sitter annars och pluggar till min helvetestenta!! Jag förstår ganska bra när jag gör uppgifter i boken men sen när man gör gamla tentafrågor går det käpp rätt åt helvete.. Och med tanke på att detta är en omtenta, jag gjorde inte på ordinarie tillfälle då jag hade en annan tenta.. Så kan jag inte tänka mig att denna ska gå någe vidare..
Jag har ju, tyvärr, tenta även veckan efter påsk så till den har jag tå veckor på mig att plugga och det kommer att behövas..

Nästa vecka är det påsk :) Ska ta mig iväg till mamma någon dag och påskpyssla med henne, Ida och barnen..

Just det.. höll på att glömma det bästa av allt.. De ringde från Sirishof (äldreboende) idag och berättade att jag har fått sommarjobb :D Ca sju veckor i sommar, äntligen lite pengar!! Jag har jobbat där förut så det känns bara bra.

Nej nu ska jag laga mat och fortsätta laga mat, just det vi ska ju tvätta ikväll också.. Ja det roliga tar aldrig slut......