onsdag 4 november 2009

Idag skedde det! Kursen LAU110 är slut, känns som om vi nyss började skolan och nu har vi redan läst en 15hp kurs!! Men det sägs ju att tiden går fort när man har roligt ;)
Imorgon blir det en promenad till Chalmers för att börja nästa kurs.

Jag och Erik ska ta nya tag i våran tävling, första månaden fuskade vi båda en hel del så vi sket i mittenvägningen, ojjj.. Men nu blir det mer motion och mindre mat, hmm maten är svårare då jag älskar att äta!

Ute är det svinkallt!! Och när man tänker efter är det inte så konstigt med tanke på att det är november! Vilket betyder att det snart är december och jul!! I år är det första julen som jag och Daniel ska fira tillsammans. De tre tidigare jularna har vi firat med våra familjer separat men i år ska vi dela upp dagen och spendera med bådas familjer. Det blir ju lite extra juligt i år då Doris finns. Alltid kul med jul och barn. Mina småsyskon är ju inte så små längre så de har inte samma krav ;)
Några julklappar är redan införskaffade så det är bara själva dagen som saknas ;)


Jag och Ida hösten 2007

1 kommentar:

Ida sa...

Åhh jag älskar den bilden på os!
Jag ska också skärpa mig denna månaden med ätandet(det är ju svårt det bästa som finns) :P jag är med i eran tävling i smyg haha men jag tar det lungt pga Dorisen ;) 1-2 kg har försvunnit och mer ska bort!
Visst får man julkännsklor så fort snön kom, jag vill julpynta hahhah Ha det så bra gumman så hörs vi pusspuss