torsdag 30 september 2010

Tårta!

Tänk så snäll klasskompis man har som bakar tårta och har med sig!
Published with Blogger-droid v1.6.0

Kallt ute nu

Herre gud! Det är svinkallt ute numera på mornarna... Nollgradigt och jävligt och det är fortfarande "bara" september... Vill inte riktigt fundera på hur kallt det kommer vara om några veckor.. Jag började iaf dagen med en liten promenad och ikväll tänkte jag prova på Core på gymmet, får se om det är något att ha.

Sitter och läser igenom alla uppgifter och förslag på svar till tentan. Jag känner att det ska bli riktigt spännande att skriva denna tenta, iof så hatar jag salstentor men jag hoppas att det ska gå vägen.
Om en stund ska jag iväg till skolan för att diskutera frågorna med några ur klassen, det ska bli skönt att höra hur de andra tänkter ang frågorna...
Published with Blogger-droid v1.6.0

tisdag 28 september 2010

Klädproblem och tentavecka

Jag fick en tråkig uppenbarelse imorse när jag öppnade garderoben för att hitta någon varm och skön hösttröja.. Det fanns ingen där, jag har inga höstkläder alls verkar det som och efter en liten koll på mina inkomster och utgifter inser jag att det varken kommer bli några tröjor eller varma höstskor i år. Det är dyrt att vara student. Med dubbelhyra, nya linser och spårvagnskort de närmsta månaderna blir det inte många hundralappar kvar, ja hundralappar inte tusenlapp... Som sagt man är inte rik som student.
Tur att jag inte kommer behöva lägga ut så mkt pengar då jag nu har tentavecka. Igår fick vi ut uppgifterna, 10st och två av dem kommer med på tentan. Vi delade upp frågorna i klassen och jag ska sitta och läsa på om Kalmarunnionen de närmsta dagarna, det ska iaf bli kul!
Published with Blogger-droid v1.6.0

torsdag 23 september 2010

Virkning, träning och plugg

hösten går verkligen väldigt fort! Snart fyller Ida år och jag håller på att virka en filt till henne, vette tusan bara om jag hinner klart...
jag har även äntligen görjat träna på gym igen! det är väldigt skönt att komma igång och röra på lroppen, man blir dock lite beroende.. Ville iväg nu igen på kvällen även fast jag tränade i morse...
Om lite drygt en vecka är det tenta, peppar peppar. Jag har äntligen läst klart allt som ska läsas men det tar tid. Det mesta är på engelska och det tar sin lilla tid att läsa..
Published with Blogger-droid v1.5.9

tisdag 21 september 2010

inreda

Att inreda har aldrig varit min starka passion, inte som min kära mors och syster ;)
Men nu känner jag att det ska bli riktigt kul att få göra om och dona sen, när jag väl har flyttat... Denna fina ram fick jag av min älskade syster i födelsedagspresent när hon var nere och hälsade på. Jag ska även försöka hitta något mer i samma stuk som jags sedan ska ha i sovrummet..
Published with Blogger-droid v1.5.9

fredag 17 september 2010

Vad hände med det fina vädret???
Varje gång jag tänker gå en promenad har det antingen vräkt ner eller precis börjat och när man väl kommer ut så börjar det regna efter tio minuter... SUCK!!

Först glaset med vin är upphällt coh snart slut, trevlig helg! <3

onsdag 8 september 2010

Länge sen sist

Nu är det länge sedan sist!!
Förra helgen kom Ida ner till Göteborg, vi hade en supermysig helg!! Hittade en hel del inredningsbutiker och på lördagkvällen gick vi ut på krogen.
Förra onsdagen fyllde jag år, hade en toppen dag med skola och god mat!

Skolan har dragit igång och det är skitmkt att läsa, jag förstår inte riktigt hur de hade tänkt med allt läsandet... Men men det ska nog gå bra.
Ikväll ska jag iväg och kolla på en lägenhet, det ska bli kul! Det ska bli skönt att kunna röra på sig lite mera ;)