onsdag 24 februari 2010

Äntligen

Äntligen är första mattekursen över, som sagt det är kul när det går bra men det är även skönt att slippa det nu ett tag då jag den senaste veckan inte har gjort annat.. Att stanna på Chalmers till åtta på kvällen är faktiskt inte så kul..

Idag blir det till att städa, då det har samlats på ganska bra med damm och smuts. Sen ikväll blir det att tvätta.. Funderar även på om man ska orka ta sig ut och gå en promenad idag men då det är så jävla mkt snö överallt skiter jag nog i det..

På fredag åker jag hem till mamma!! Ska bli skönt att komma hem och hälsa på en snabbis igen, har inte varit hemma på drygt två månader. Är iof inte så lång tid men man hinner med mkt på och lilla bustrollet växer så det knakar under den tiden..
Joel fyllde år i går så imorgon blir det en sväng upp på stan för att köpa en present till honom och mamma fyller år på söndag så henne ska vi fira då. Ida har redan köpt en present till henne så det är skönt att slippa släpa på allt för mkt på tåget, om det nu ens går.. Peppar peppar

1 kommentar:

Maria sa...

Ledig dag och då städar du..... Vila eller gör något kul istället!!! Ses i helgen gumman, ska bli så kul!!! Puss <3 <3 <3