måndag 28 februari 2011

Min underbara mor



Idag fyller min underbara mor år. Allt jag vill säga är att hon är en otrolig mamma och det finns ingen som kan göra mig så förbannad men även göra mig så glad. Hon är den person här i världen som jag kan säga allt till och som alltid ställer upp för mig. Jag älskar dig mamma!!!

söndag 27 februari 2011

Hehe denna fina lilla bild hittade jag i en tidning här om dagen... Det som är så roligt är att det är som hämtat från ett av mina och Joakims små gnabb ;)
Nu är det äntligen söndag och jag har äntligen lite ledigt! Det har blivit en del jobb de senaste veckorna och det har verkligen tagit på både psyke och kropp! Det är alltid kul att jobba men nu ska det bli skönt med några lediga kvällar, imorgon börjar jag min vfu så det kommer att uppta mina dagar de närmsta två veckorna..
Nu ska jag kryp upp i soffan bredvid min man och titta lite på tv.

Hoppas att alla har haft en bra helg!
Published with Blogger-droid v1.6.7

måndag 21 februari 2011

Helgen som gick

Published with Blogger-droid v1.6.7

Dessa fina tulpaner pryder just nu vårat hem, efter en promenad i det strålande solvädret :)

I torsdags hade jag min första tenta i Matte för yngre, det kändes bra när jag gick därifrån men man vet ju aldrig som sagt det är bara att hoppas på det bästa..
Efter tentan åkte jag iväg för att jobba kväll. Jag skulle egentligen ha gått bredvid på en annan avdelning men fick hoppa in på den somjag varit på tidigare då det fattades personal men på fredagen fick jag gå bredvid igen.. På fredageftermiddagen kom sedan Sandra förbi och vi drack vin och pratade en massa skit, det är alltid lika roligt..
Och i helgen har jag även hunnit med att jobba lördag dag och söndag kväll.. Så det är mkt jobb just nu..

I Lördags kväll var vi även på bio och såg The Kings Speech, gud vilken underbar film!! Den absolut bästa jag sett på länge så jag kan förstå att har blivit oscarnominerad 12ggr..

Nu ska jag strax iväg till Chalmers för att börja min mattekurs lite lätt..

Hoppas att alla får en bra dag!

måndag 14 februari 2011

Alla hjärtans dag

Hoppas att alla får en bra dag idag! Här hemma ska det ätas räkor och drickas vitt vin <3
Published with Blogger-droid v1.6.7

onsdag 9 februari 2011

Grattis

Idag fyller Joakim år, 25 om man ska vara noga, han börjar bli riktigt gammal nu! :p
I lördags hade vi besök över som firade honom och idag är det min tur, jag har tänkt laga tre rätters middag så vi får hoppas att det blir bra! Men så länge jag inte håller mig till något recept så brukar det gå vägen! ;)
Grattis älskling!
Published with Blogger-droid v1.6.7

tisdag 8 februari 2011

Extrajobb

Att vara student är inte alltid kul, visst sommarloven är väldigt långa och sköna.. Men det ger även upphov till att behöva öka sin sommarkassa, något som man inte kan göra med dagens studiemedel... Så förra veckan tog jag tag i saken och skickade ut lite ansökningar för somamrjobb, där jag även skrev att jag kunde jobba extra nu under våren om det skulle behövas. Redan några timmar senare så ringde det en kvinna från ett äldreboende som ligger ca 300m från där vi bor som undrade om jag kunde komma in under nästa vecka (läs idag) för en intervju. Sagt och gjort idag var jag där och det kunde inte ha gått bättre! Chefen var supertrevlig coh berättade om hur det fungerade på stället och alla aktiviteter som de boende brukar göra, det låter verkligen toppen kul för dem! Där jag vara är ett demensboende, något sm jag inte har provat på tidigare men som jag tror kommer bli en lärorik erfarenhet. Vi bokade även in att jag ska gå bredvid nu torsdag och fredag denna och nästa vecka så att jag lär mig hur det går till. Att jag sen kunde jobba hela sommaren tyckte hon var jättebra och jag hoppas på det bästa!!

onsdag 2 februari 2011

Ohh yes

Jag har äntligen fått mina poäng inrapporterade i Ladok, tack så mkt 30hp Historia :D
I och med det släppte lite av stressen inför vårens kurs, att csn och sgs har poängkrav för att man ska få mer pengar och få bo kvar i lägenheten är inte alltid bra!

Nya mattekursen är ganska kul, det är en bra klass men man märker hur dåliga lärare man själv hade närman var liten. Jag har problem med bråk och division/multiplikation med decimaler, något som jag märker av ganska mkt nu.. Men som tur är Joakim ledig imorgon så han ska få sitta och ragla det med mig på förmiddagen...

Idag har jag sökt lite sommarjobb på äldreboenden här i Göteborg, jag ska även söka i Örebro.. Men det känns skönt att ha skickat iväg några ansökningar så att man har större chans att få något!


Jag och Ida på sjukhuset när jag hade hjärnhinneinflammation. Tycker att hon är så söt på denna bild, hennes hållning är lite som"min syster är sjuk, don't mess with her".. Älskade syster! <3

Nu ska jag strax iväg och äta lunch med Sandra på stan, äntligen ska det bli lite tjejsnack! :)