onsdag 12 januari 2011

Hemtenta

Att gå på universitet är verkligen skitkul, iaf tills det är dags för hemtenta/tenta/inlämningsuppgifter och frågorna stakar sig, är det rätt det jag skriver nu? Är det verkligen detta de vill ha? Just nu sitter jag med min hemtenta i modern historia... I början var det kul att skriva men nu börjar paniken komma smygande, det känns rätt det jag skriver och jag vet inte hur jag ska kunna skriva annorlunda men räcker det?? Det får vi väl se om ett par veckor, på fredag ska den iaf vara inne..

I måndags var jag på mitt första pass med Indoor walking, det var hur kul som helst! Så pass kul att jag åkte iväg på det igår igen och jag ska även iväg på det ikväll :)

måndag 10 januari 2011

Mkt som händer och sker

Jul och nyår bara flög förbi! Några dagar innan julafton åkte jag hem till Örebro för att fira jul hemma hos min kära mor! Jag var en av de lyckliga få som var i tid med tåget, tågkonduktören ursäktade sig t.o.m när vi åkte in i Hallsberg över att de var lite tidiga så att vi skulle behöva vänta där några minuter...
Men det var en trevlig jul, Johans föräldrar och ena syster med familj var med och fira och det finns ju inge roligare en att fira jul med många personer. Jobbigast var det för de små som gick och längtade efter julklapparna heeeeela dagen!
Dagen innan nyår åkte vi till Tibro för att fira nyårsafton hemma hos Mattias, en otroligt trevlig dag som började med lekar i sporthallen. Vilket gav resultat i att de flesta hade fina blåmärken som trädde fram i slutet av kvällen.

Förra veckan var vi bara hemma och tog det lugnt, var nere på stan och tittade runt och spelade en massa sällskapsspel! :)
I fredags fick jag ut min hemtenta i historian, aldrig kul med tenta men det är intressant så förhoppningsvis går det vägen!
Ikväll tänkte jag prova på ett pass på gymmet Indoor W. express, för så hur det går men det ska bli kul att prova på! :)