torsdag 16 december 2010

Sista didaktiken

Idag var det sista didaktiken för höstterminen. När jag läste matte var jag besviken på den brist av tips som vi fick ifrån lärarna.. Nu i historien har vi däremot haft världens bästa didaktiklärare! Han har gett många ideer om hur man kan göra lektionerna roligare och andra små och smarta tips!
Idag hade vi lektion vid kopparmärra och kollade bla på symbolerna på den. Det var spännande. Vi fick även en bok av honom som han är en av författarna till. Alltid kul att få böcker :-)
Published with Blogger-droid v1.6.5

tisdag 14 december 2010

Underbart vinterväder

Idag är det verkligen underbart vinterväder! Solen lyser och kylan biter i kinderna. Terminen börjar närma sig sitt slut och det är en del att läsa, tyvärr så har vi inte fått reda på de rätta sidorna som vi ska läsa i ena boken. Har ju bara väntat i en vecka... Det är lustigt att alla lärare använder olika upplagor men ingen använder den senaste och tycker sen att det är upp till oss i klassen att kolla upp de rätta sidorna...

Published with Blogger-droid v1.6.5


I söndags spelade vi Bingolotto med Mikael och Annika. även fast det är lite pensionärsvarning på det hela så var det riktigt roligt!

I fredags fick jag även reda på att jag får byta inriktning inom lärarprogrammet, så nu är det matematik och naturvetenskap för lägre åldrar som gäller. Så jag har fem terminer kvar, historian som jag läser nu i höst kan jag använda som specialisering och det är skönt. Jag börjar se slutet nu :)

måndag 6 december 2010

Ibland

Ibland är livet allt bra underbart! Helgen har varit en av de bästa på länge och nu sitter jag och njuter framför tvn med en kopp te :)
Published with Blogger-droid v1.6.3

onsdag 1 december 2010

Klar med julklapparna

Nu är jag äntligen klar med alla julklappar, det enda som saknas är att Idas ska slås in, ska bara hitta en lagom stor kartong först.
Idas födelsedagspresent som sedan fick bli julklapp ;)

Julen är en väldigt mysig årstid tycker jag med all fin snö ute på marken. I lördags gick vi ner till Liseberg för att gå på deras julmarknad. Det är väldigt mysigt att gå runt där i mörkret med snön och alla lampor! Förra året var jag där med mamma, Ida, Nora och Doris och i år var det några nya stånd där som var trevliga :)
Fast just nu längtar jag mest till den 21 december, då åker jag hem till mamma för att fira jul!
Dock blev jag lite "chockad" när jag såg att vi iår får csn den 23:e dec, jag har för mig att den ska komma ca den 20:e. Så att alla kan panikshoppa de sista julklapparna. Fast anledningen till att jag vill ha pengarna är för att det är så tråkigt att kolla på kontot och se att man har 208kr.. Men men det är ju bara jul en gång om året och som tur är har jag handlat allt redan..