fredag 26 november 2010

Så jävla glad!!!

Fy fan vad jag är glad!!! I förrgår fick jag reda på att jag klarade omtentan i moment 1 på historian. Något som jag var osäker på med tanke på att jag inte hade hunnit plugga så mkt som jag velat då jag samtidigt hade vfu.. Och idag fick jag reda på att jag klarade tentan i moment 2!! Känns så himla skönt!Jag slipper ligga efter med en massa skit!! Detta ska firas med rödvin ikväll och bara ta det lugnt från och med nu!

söndag 21 november 2010

Kanske...

...borde baka snart. Blir lite småsugen så här på söndagkvällen.
Published with Blogger-droid v1.6.3

måndag 15 november 2010

Min mors dotter

För ett par dagars sedan fikade jag och Sandra. När jag skulle duka fram allting märkte jag hur det påminde om hur min kära mor brukar duka fram, när hon lägger upp allt så fint på olika tallrikar och brickor. Man bär alltid med sig en liten bit av hemma. <3
Published with Blogger-droid v1.6.3

onsdag 10 november 2010

Hjärta


Blir alldeles varm i hjärtat varje gång jag går in i vardagsrummet!

tisdag 9 november 2010

Lite lugn och ro tack!

Jag längtar tills lördag kväll då man äntligen kan andas ut och börja ta det lite lugnt igen! Nu har det varit full rulle i flera veckor och det tar på en. Efter allt som har att göra med flytten och tentan som var i fredags och även den som jag ska ha på lördag och vfu starten så känner jag mig helt slut. Jag behöver en dag då jag bara får ligga och ta det lugnt och inte bry mig ett skit om något annat... Men fram tills dess är det bara att köra på, just nu pluggar jag på pedagogen och väntar på Emelie så att vi kan plugga ihop.
Published with Blogger-droid v1.6.3

måndag 1 november 2010

Tentaplugg

Just nu sitter jag och Emelie på Humanisten och försöker tentaplugga. Går väl lite så där med tanke på att vi inte har fått två frågor och jag känner att det saknas lite fakta på några av frågorna, så det här kommer bli en lång dag!
Published with Blogger-droid v1.6.3