söndag 31 oktober 2010

Tjejkväll

Igår hade jag och Sandra tjejkväll här hemma. Det var riktigt trevligt vi åt konstant i sex timmar och drack gott.
Vi tittade på "Breakfast at Tiffanys", tänkte det att det är ju en klassiker och ingen av oss hade sett sen. Men herre gud vilken skum film, många tvära drag där... Sen blev den "När Harry mötte Sally" och slutet av en massa filmer som de visade på tv. En riktigt trevlig kväll var det! :)
Published with Blogger-droid v1.6.3

torsdag 28 oktober 2010

Plugg

Nästa fredag har vi tenta, igen... Förra tentan missade jag pga att jag inte hade diskuterat tillräckligt, känns lite surt för jag var nära g-gränsen och det var inget fel på faktan som min lärare sa. Jag måste bara bli bättre på att "ordbajsa", och det är jag verkligen dålig på. Men men den lär jag ta nästa gång, jag och Emelie har gjort upp en plan!
Nu håller jag på och skriver min fråga till nästa tenta, fy fan... Jag hittar inte information om amerikanska revolutionen någonstans, franska däremot är det inga problem med... Det här är inge kul! Dessutom börjar jag känna mig sjuk, vilket betyder att det är väldigt synd om mig. "Jag Finns också"
Published with Blogger-droid v1.6.3

måndag 25 oktober 2010

Nu är det kallt...

...även Inomhus. Det talas om att att det ska bli den kallaste vintern på tusen år. Fy säger jag!
Nej nu kryper jag ner i sängen och tittar tv ist!
Published with Blogger-droid v1.6.3

onsdag 20 oktober 2010

Dags att börja..

Det börjar bli dags att köpa julklappar...
Jag har redan planerat 2 utav 7 så jag är en bit på vägen.
Jag tycker att det är lika bra att sätta i gång nu så man slipper all stress dagarna innan julafton.
Och som student är det bra att sprida ut dem lite så att man inte får en chocksumma att betala..


onsdag 13 oktober 2010

Fel

Jag har en extremt dålig och fel syn på min kropp och livsstil.
Innerst inne vet jag att jag borde vara nöjd som jag är, det är bara väldigt svårt att inse det ibland. Jag får dåligt samvete för att jag sitter inne nu under kvällen istället för att gå ut och gå en promenad och då har jag ändå tränat på gymmet idag.
Oftast är jag nöjd som jag är, jag rör på mig och äter regelbunden och bra mat, även fast det händer att man fuskar ibland. Något man måste göra för att orka.
Men ändå så är det som en sten som tynger ner än när man ska sätta på sig ett par byxor och de plötsligt sitter lite tajtare än vanligt, även fast vågen inte har rört på sig och byxorna är nytvättade så sätts en process i hjärnan igång. "Oj nu är de lite tajta, dags att sluta äta på ett tag. Varför hänger fettet över byxkanten så där? Det har det aldrig gjort förut." Även fast det är precis som förut.
Jag måste lära mig att bli tryggare i mig själv och inse att man duger precis som man är. Ibland spelar ingen roll om man har underbara personer runt omkring sig som säger det, det är en process inom var och en som man måste jobba på för att slutligen kunna acceptera det.
Jag har kommit en bit på vägen, jag inser dels varför byxorna tryckte på. Jag går inte ut och springer som en tok för att försöka bli av med allt fett. Jag vill fortfarande ha lite kurvor och inte se ut som en pinne... Jag är en bra bit på väg i att bli tryggare i mig själv, dock är det som med allt annat att man måste arbeta på det.

Man duger som man är!

Avbrott

Tar lite avbrott i pluggandet och bakar ist.
Published with Blogger-droid v1.6.3

måndag 11 oktober 2010

Vintern är på intåg

Ute är det 3.5 grader "varmt"... Det känns lite så där, jag vill ha sommar igen.
Jag har även insett att ett par långa träningsbyxor står högst upp på inköpslistan. Tror inte att min vad gillade att vara ute i trekvartsbyxor...
Published with Blogger-droid v1.6.2

onsdag 6 oktober 2010

Börja om igen

Igår hade jag tenta och jag måste säga att för första gången känns det bra! Hoppas bara att lärarna tycker samma sak!
Igår var vi ute och åt några från matteklassen för att fira att tentan var gjord, de hade också skrivit...
Tänkte åka iväg till gymmet ikväll, har inte varit där på en vecka så det börjar kännas i kroppen nu...
Published with Blogger-droid v1.6.2