söndag 28 februari 2010

Grattis


Grattis lilla mamma på födelsedagen!

lördag 27 februari 2010

Lillebror


Lillebrors dator får ingen röra!

fredag 26 februari 2010

Tågresa


Nu sitter jag och väntar på att tåget ska börja rulla upp mot Örebro. Ska bli kul att komma hem på en snabbvisit igen. Får se hur mkt försenade vi blir, jag har ju alltid turen med mig när jag åker tåg så att vi alltid är sena och att det alltid är något som händer. Eller på är det bara sj som är kass...

onsdag 24 februari 2010

Äntligen

Äntligen är första mattekursen över, som sagt det är kul när det går bra men det är även skönt att slippa det nu ett tag då jag den senaste veckan inte har gjort annat.. Att stanna på Chalmers till åtta på kvällen är faktiskt inte så kul..

Idag blir det till att städa, då det har samlats på ganska bra med damm och smuts. Sen ikväll blir det att tvätta.. Funderar även på om man ska orka ta sig ut och gå en promenad idag men då det är så jävla mkt snö överallt skiter jag nog i det..

På fredag åker jag hem till mamma!! Ska bli skönt att komma hem och hälsa på en snabbis igen, har inte varit hemma på drygt två månader. Är iof inte så lång tid men man hinner med mkt på och lilla bustrollet växer så det knakar under den tiden..
Joel fyllde år i går så imorgon blir det en sväng upp på stan för att köpa en present till honom och mamma fyller år på söndag så henne ska vi fira då. Ida har redan köpt en present till henne så det är skönt att slippa släpa på allt för mkt på tåget, om det nu ens går.. Peppar peppar

söndag 21 februari 2010

Piss väder


Fy fan vilket Jävla skitväder det är nu. Skulle åka in till skolan igår för att tentaplugga men nej det gick ju inte. Hade stormen gjort så att inc vagnar gick... Ska strax försöka ta mig in idag. Måste bli klar med allt så att jag kan göra gamla tentor imorgon...

onsdag 17 februari 2010

tentaplugg

Fy och blä.. Matte är oftast väldigt kul, när man ser logiken och meningen med det.. Annars är det bara ett jädra spel som några gamla stofiler har kommit på en lördagkväll efter några för många glas..
Nästa tisdag har jag tenta i Diskretmatte och Aritmetik&Algebra del 1, på typ 6poäng... Det är en kul kurs bara det att de som har planerat kursen tycker att vi ska kunna reglerna och hur man gör efter att ha fått endast en uppgift att öva på. Känns lite så där, men men jag ska strax in och plugga för fullt, det gäller även tors, fre, lör, sön och månadg.. Oj vad kul..
Får se hur mkt man går upp i vikt denna gång, när jag läste Fek A gick jag upp 2kilo när jag tentaplugga. Fast då satt jag iof hemma och gick inte utanför dörren..

måndag 15 februari 2010

Dagen efter

I våran familj (jag och Daniel) firas inte alla hjärtans dag. Dels pga det känns som ett pr trick för att få människor att köpa mer, visst det är kul att visa uppskattning för den man älskar men varför göra det på just denna dag?
Så igår hade vi en vanlig söndag med plugg, god mat och bara umgås med varandra..

Idag däremot fick jag en jättefin liten bukett av min karl när han kom hem. Och jag måste säga det att det är mkt roligare att få en helt vanlig dag än en dag då 1000 andra får..


fredag 12 februari 2010

Njuter


Sitter och njuter för fullt på skolan. Suck, längtar tills kursen är slut och man får läsa några poäng didaktik!

onsdag 10 februari 2010

IKEA

Ohh happy day!
Idag var jag på IKEA för första gången sedan i somras...
Jag har flera gånger under "Göteborgs vistelsen" försökt få med Daniel till IKEA men han är så himla vrång av sig.. Men som tur är har man andra kompisar som tycker det är kul att spendera några timmar där ute!!

När jag kom hem hade jag en fullproppad påse med lite smått och gott, och jag hade endast gjort av med under 140kr!

torsdag 4 februari 2010

Somnat på jobbet?


Någon som inte riktigt tänkte efter när han/hon beställde skylten! Inte alla getter i hagen...

onsdag 3 februari 2010

Ledig dag

Onsdagar är härliga!! Jag är nämligen ledig då, eller ja ledig blir man aldrig som student men jag har iaf inga lektioner eller föreläsningar. Så idag har jag fått sovmorgon och sedan så åkte jag in och pluggade en stund.
Kunde komma ikapp lite med det som vi inte har hunnit göra tidigare så det är ju bra...

Att komma hem först är en annan lyx för tillfället.. Och att komma hem innan klockan sex är inte fel, som tur är kursen bara t.o.m v.8 sen är det didaktik och praktik så då lygnar det förhoppningsvis ner sig en aning...