lördag 30 januari 2010

Nu ska jag snart åka in till skolan för att spendera lite tid med mina kära matteböcker... Idag ska jag dock följa med Daniel till "hans Chalmers" då jag inte har lust att plugga själv och antagligen behöver ha lite hjälp. Att vi sen gör näst in till samma uppgifter är ju bara bra.. Vilket vi ironiskt gör, ingen skillnad och då ska jag bli lärare och han ingenjör..
I tisdags tog vi en liten afterwork, var trevligt att träffa Andreas från gamla gruppen igen..


Måste säga att Chalmers har väldigt fina lokaler att plugga i.. Inte fy skam med denna utsikt som jag hade igår!

söndag 24 januari 2010

Första veckan

Nu har första veckan som chalmerstudent gått.. Och vad har jag gjort? Jo pluggat, pluggat och pluggat... Det är tur ändå att jag har trevliga klasskamrater som både är smarta och snälla så de kan hjälpa mig när det behövs..
Jag stannade kvar i skolan både i torsdags och i fredags och jag åkte även in i går för att få lite gjort, kursansvarige har lagt en dugga på tisdag så det är lika bra att sätta igång så man får lite gratispoäng till tentan!!

Igår kom Erik, Andreas och Mimmi hit på middag och därefter gick vi ut och tog en öl, någonstans på avenyn... Var mkt trevligt, alltid kul att träffa folk, dricka vin och umgås..

Ikväll kommer Erik hit för att sova ett par nätter då hans lägenhet kommer vara obeboelig.. Så då blir vi tre som trängs i en etta på 42kvm..

Nu blir det till att diska lite och sen fortsätta plugga lite matte... Suck

måndag 18 januari 2010

Chalmers

Imorgon är första dagen på Chalmers, börjar med kurserna Aritmetik&Algebra del1 och Diskret Matematik. Wish me luck

lördag 16 januari 2010

Längtar efter sommarn

Sitter och tittar ut genom fönstret och jag gillar inte vad jag ser! Minusgrader, svartsnö och molnigt. Jag vill ha sommar och Cypern nu!
Förra veckan bokade mamma en resa till Cypern för hela familen, dvs mamma, Johan, Nora, Herman, Ida, Joel, Doris och för mig och Daniel... Det ska bli himla skönt att komma bort till sol och värmen men även att åka med hela tjocka familjen. Det var nog fyra/fem år sedan som jag följde med sist! 2007 var jag och Daniel i Bulgarien och året därefter var jag och Ida på Cypern (ja vi gillar Cypern) därefter har det "bara" blivit småresor inom landet. Även fast det har varit kul det med.
Det enda jag måste komma ihåg nu är att jag ska betala handpenningen till på måndag. Sen börjar nedräkningen!!

Jag och Daniel i Bulgarien 2007


Ida, Nora, jag, mamma och Herman

torsdag 14 januari 2010

Middag


Nu när sambon är på vift har jag ingen lust att stå och laga mat varje kväll. Så ist har jag gjort goda "lyxmackor", mums!

tisdag 12 januari 2010

Ny vecka nya utmaningar...
Igår träffades vi i basgruppen för att skriva klart vårat projektarbete och för att göra klart PowerPointen... Och som den grupp vi är började det drickas lite vin, eller ja det blev en del så man var inte så pigg idag.. Men men kul hade vi iaf :)

Idag har jag varit ensam här nere i Göteborg i en vecka.. Tiden går faktiskt väldigt fort när man inte tänker för mkt på det. Men på söndag kommer herr Kvist. :D

lördag 9 januari 2010

I tisdags eftermiddag åkte jag tillbaka ner till Göteborg..
De på GU som har planerat våra schema måste ha varit fulla när de gjorde det för att denna vecka har vi haft saker att göra torsdag och fredag och nästa vecka är vi endast tvungna att vara i skolan på onsdag i en halvtimme... Känns helt otroligt meningslöst.. Så nu sitter jag här nere själv, Daniel stannade kvar i Örebro då han skulle åka till Trysil idag.
Ska ta och sysselsätta mig med något, blir nog mat och en film ikväll.
Imorgon blir det nya tag :)

tisdag 5 januari 2010


Vem skulle inte vilja ha detta uppvaknandet?

måndag 4 januari 2010

Lyxlunch


Idag var jag hemma hos Ida för att äta en av vara traditionella lyxlunchar (som Joel kallar dem) Hon bjöd på egen gjord sushi, mums så gott det var. Senare på eftermiddagen åkte jag hem till Lego för att fira honom :-D

fredag 1 januari 2010

God fortsättning

Hoppas att alla hade en bra nyårsafton och att även det närmsta året kommer bli superbra!

Nyårsafton 2009, Joel, Ida, Mamma Maria, Johan, Herman, Nora, Jag och Daniel