lördag 31 oktober 2009

Vardagslyx


Jag har ett tag varit inne på att gå till ett ställe och få ansiktsbehandling. Skulle vara väldigt skönt att bli ompysslad! Men då det kostar, som minst, 500kr. Jag la snabbt ner den tanken. Igår när jag väntade på Daniel gick jag in på The Body Shop och kollade lite, de hade en ansiktsmask som ska göra rent ända nere i poorerna. Får väl se hur det går. Men det är iaf roligt att gå runt grön i ansiktet. :-)

onsdag 28 oktober 2009

Grattis älskling


Idag fyller min pojke år. Och som den snälla flickvän jag är har jag bakat en prinsesstårta. Gjorde den helt själv, t.o.m botten och vaniljkrämen. Guldstjärna till mig ;)

måndag 26 oktober 2009

Ledig helg med besök!

I helgen var Daniels familj på besök! Då han fyller på onsdag skulle vi fira honom lite. De kom lagom till lunchen på lördagen, då jag hade chili i soppan och inte tänkte så mkt på att det bränner på huden så värkte min ena hand väldigt mkt halva dagen! Efter lunchen gick vi på stan och Daniel fick lite nya kläder! På kvällen sedan gick vi ut och åt med vänner till familjen Kvist.
På söndagen blev det ännu en tur med shopping.. Vi åkte även till Ica och fick kylskåpet fyllt! Tack så mkt!! :)

Annars så har helgen varit lugn, det har varit skönt att ha Daniel hemma.. Men nu börjar en ny läsperiod för honom så det är bara att stå i. Själv ska jag läsa igenom min basgruppsarbeten och opponera på ett av dem. Alltid lika svårt!

torsdag 22 oktober 2009

Finally!

Jag är äntligen klar med mitt arbete! Efter mycket om och men. Jag lät både mamma och Johan läsa igenom det en varsin gång vilket var skönt! Dock var Johan lite för snäll när han läste ;)

Så resten av dagen tänker jag spendera i lugn och ro.. Eller ja, egentligen måste jag läsa min basgrupps arbeten och även opponera på ett av dem men det gör jag nog imorgon..
Nu ska jag försöka röja lite grann i lägenheten och imorgon blir det en storstädning. Daniels föräldrar kommer på besök i helgen och tills dess måste jag ha städat. Daniel städade iof nu i helgen som var men han glömde att, torka golven och alla ytor... hehe

I eftermiddag blir det fika med Linnéa.. Så vi får klaga av oss lite ang arbetet..

Igår ringde David och vi sågs en sväng. Han är klar med son tentavecka och hade tid att ses, :D
Som de Twilight nördar vi är (eller iaf jag) så såg vi filmen :)

Jag och David nyår 2005/2006

onsdag 21 oktober 2009

Helg i örebro men nu är det verkligheten som gäller

I helgen var jag hemma hos mamma för att fira min lillasyster som fyllde 20 år! Grattis gumman!!
Jag hann även med att luncha med Sandra på marieberg, som de atleter vi är (haha) gick vi fram och tillbaka... Tack gumman för en mysig dag!

Men nu är man tillbaka i verkligheten, nu är det havregrynsgröt och knäckemacka som gäller.. Det är iaf det jag har ätit de senaste dagarna.. Men idag blev jag klar med mitt skolarbete som ska vara inlämnat så jag tänker festa till det lite med att gå upp på stan och köpa någon god sallad!

En annan spännande sak som hände i helgen var det att jag upptäckte att jag saknade pengar på mitt konto, närmare bestämt jag saknade 749kr.. Hm tänkte jag och ringde banken som inte kunde se vad det var. Jättekul, bara att spärr kortet. Det visade sig senare att det var Symantec som uppdaterat mitt antivirusprogram. av någon anledning hade jag kryssat i att jag ville få det uppdaterat.. Suck men nu är ett nytt kort på väg och pengarna får jag nog snart och Symantec kan sätta sig på ett varmt ställe...

måndag 19 oktober 2009


Sitter i mörkret och skriver på mitt arbete. Ohh så roligt. Men men det lund faktiskt vara värre. Och i brist av ljus utifrån och ifrån någon taklampa har jag tänt några ljus, lite mysfaktor måste man få ha!

lördag 17 oktober 2009

Till min syster

Imorgon fyller min kära lillasyster 20 år. Så detta ska vi fira genom att hon ska få bjuda oss på mat ikväll! ;)
Jag vill genom detta inlägg hylla Ida och tala om hur mkt jag tycker om henne! Man kan nog inte få en bättre syster. Detta hade jag nog inte tyckt för två år sedan, men tiderna förändras ;)
Genom åren har hon blivit en väldigt trevlig, sympatisk, hjälpsam och underbar person och hon har även blivit världens bästa mamma till lilla Doris!
Love you darling!!! <3

tisdag 13 oktober 2009

Helgen som var

Tisdag och snoret rinner som bara den!
I helgen åkte jag hem till Örebro för en snabbvisit hos familjen! :)
Tog tåget på fredags eftermiddagen och blev hämtad av Johan och Joel som kom från karaten. Väl hemma hos mamma blev det kramar och det bjöds på en väldigt god kycklingsoppa och vitlöksbröd!! <3
På lördagen åkte vi till marieberg och shoppade lite, jag fick ett par jättefina och sköna uggs av min kära mor, tack så mkt mamma!! Och under söndagen pysslade vi, jag textade på en tavelduk men duktig som jag är så råkade jag på något sätt fixa så att pennan droppade på bordet :(
Lilla Doris var jätteförkyld, lilla snufflan hon satt och snorade och hade sig. Och då jag så gärna ville hålla och busa med henne så var det oundvikligt att jag inte skulle bli sjuk så nu sitter jag här och snorar. Men jag tycker nog mest synd om Ida och Joel som båda är hemma och mår dåligt.


Jag måste även säga grattis till min mor som fick VG på tentan, även fast hon trodde att hon skulle kugga. Ja det är väldigt typsikt henne ;)

fredag 9 oktober 2009

Fredagsmys med familjen


Idag tog tåget hem till Örebro för lite mys med familjen. Daniel har fullt upp med skolan så jag passar på att åka hem, tur att man kan blogga från mobilen

onsdag 7 oktober 2009

Höst


Man marker att det är höst när bladen på träden är gula och händerna är torra!

tisdag 6 oktober 2009

ojdå

Skulle göra havregrynsgröt till kvällsmat igår, som sagt tänkte. När jag tittade på förpackningen såg jag att den hade gått ut för ett år sedan. Ojdå.. Så det blev ingen gröt för min del...

Nu har VFU:n börjat, är kul att vara ute i skolorna och se hur de har det och man märker vad eleverna påverkar varandra..

Daniel har tenta om två veckor så han pluggar väldigt mkt nu, vilket gör att jag kan träna ostört haha. Har tänkt att jag ska gå en promenad minst en gång om dagen plus situps.. Får se hur länge jag orkar hålla på så men vill man vinna så vill man.
Jag och Erik vägde in oss i söndags, hmm säger så här det ska bli skönt att bli av med de där extra kilona. Det trista är att jag är hungrig ofta, eller egentligen är jag inte det det är snarare så att jag inte vill äta för mkt och tänker lite väl mkt på det.. men men det ska gå!! Jag VILL vinna!

fredag 2 oktober 2009

Äntligen ny hårfärg

Fick ett ryck idag och orkade inte med mitt hår längre. Kändes så trist med att ha tre olika hårfärger. Utväxten, den riktiga och topparna som var ljusare.. Nu är iaf hela håret i samma ton, vilket är helt fantastiskt speciellt med tanke på att jag gjorde det helt själv. Jag har ännu iaf inte hittat något ställe där jag har klantat mig så peppar peppar! Usch man ser tom utväxten på bilden :S Den enda skiftningen som är på hägra bilden är ljuset och blixten, hehe

Nu är det Idol! Och snart kommer min karl hem och lagar mat åt mig! :D

Vill ha en laptoppkudde!


När vi sitter tid våra datorer på kvällarna så har vi dem på vardagsbordet, något som man har upptäckt inte är så bra. Man får väldigt ont i nacken...

torsdag 1 oktober 2009

VFU nästa vecka

Nästa vecka kommer jag ha VFU (verksamhetsförlag utbildning = praktik) Det ska bli så otroligt skönt! VFU:n är något jag har längtat efter, hela grejen att slippa vara i skolan och göra något annat ett tag ska bli skönt!!
Jag och Joakim ska vara i en IV klass på gymnasiet, får se hur det går. Det sköna är att det inte är någon avancerad matte de läser så att man kanske kommer ihåg något och kan hjälpa till!
Igår blev vi bjudna på mat av Erik, han hade gjort baconinlindadkyckling med potatis i ugn och väldigt god sallad med fetaost!! Var otroligt gott! Ikväll blir det inget avancerat, potatis och purjolökssoppa...
Ikväll är det Lyxfällan som gäller!!